× Welkom Cursussen Contact Nieuwsbrief Fotogalerij Links Over Ons Sitemap Privé

Cursussen

Alle cursussen en workshops gaan door in ons leslokaal in het LDC Deuzeldlaan 49 te Schoten, eerste verdieping, achteraan links. Er is een lift beschikbaar.
De lessen vangen aan om 13:30u en eindigen om 16u.

Voor de lessen 'iPad' en 'Android' dien je je eigen tablet of laptop mee te brengen. Voor alle andere lessen staan onze Windows-desktopcomputers ter beschikking.

BELANGRIJK : Vooraf inschrijven is verplicht. Bovendien dien je minimum 1 week vóór aanvang ingeschreven te zijn.

Per sessie is er plaats voor 16 cursisten. Je schrijft dus best zo vroeg mogelijk in want de datum van inschrijving is bepalend.
Inschrijven kan je op dinsdagnamiddag tussen 14 en 16u (maar NIET tijdens schoolvakanties : klik hier) in ons leslokaal op de eerste verdieping in het LDC (Lokaal Dienstencentrum Cogelshof), Deuzeldlaan 49 te Schoten.
Inschrijven kan je ook online om het even wanneer : klik daarvoor op onderstaande rode knop. Betalen kan ook per overschrijving.

Door inschrijving en betaling deel je persoonsgegevens met ons.
Die behandelen wij in overeenstemming met de GDPR. Voor details zie Privacybeleid
.

Ben je ingeschreven maar kan je toch niet aan de cursus deelnemen en je meldt dat minimum 1 week vóór aanvang van de cursus, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort.

Het kan gebeuren dat omwille van onvoldoende inschrijvingen een cursus geannuleerd wordt. In voorkomend geval word je door ons vóór aanvangsdatum van de geplande cursus ingelicht en wordt je inschrijvingsgeld teruggestort. Voor workshops geldt dit niet : daar wordt het bedrag niet teruggestort.

Bij de cursus krijg je gratis een uitgebreide syllabus.

Onze lesgevers en assistenten zijn onbezoldigde vrijwilligers. De bijdrage die we vragen dient dus om onze werkingskosten (papier, hardware, internetprovider e.d.) te financieren.

Heb je nog vragen bel dan 0494 045845 of email ons op info@schoten-sc.be.

Top
Direct naar :

Bijgewerkt:  GMT
Webmaster: W.Van Turnhout