× Welkom Cursussen Contact Nieuwsbrief Fotogalerij Links Over Ons Sitemap Privé

Cursussen

Alle cursussen en workshops gaan door in ons leslokaal in het LDC Deuzeldlaan 49 te Schoten, lokaal C2, eerste verdieping, achteraan links. Er is een lift beschikbaar.
De lessen vangen aan om 13:30u en eindigen om 16u. Een pauze wordt voorzien omstreeks 14:40u.

BELANGRIJK : Vooraf inschrijven is verplicht. Bovendien dien je minimum 1 week vóór aanvang ingeschreven te zijn.

Je schrijft best zo vroeg mogelijk in want plaatsen worden gereserveerd volgens datum van inschrijving.
Inschrijven en betalen kan je op woensdagnamiddag tussen 14 en 16u (maar NIET tijdens schoolvakanties : klik hier) in ons leslokaal op de eerste verdieping in het LDC (Lokaal Dienstencentrum Cogelshof), Deuzeldlaan 49 te Schoten. Spijtig genoeg is online inschrijving niet meer mogelijk.

Cursus Windows 10 Basis - ref. 221108
Inhoud : PC en onderdelen, toetsenbord en muis gebruiken, taakbalk, toepassingen starten, vensters, knippen/kopiëren/plakken, bestanden maken/opslaan/verwijderen, mappen en bestanden, PC personaliseren, bureaublad, programma's en apps installeren.
Data : dinsdagen 08/11 - 15/11 - 22/11 - 29/11 - 06/12 - 13/12
Prijs : €30

Cursus Android - ref. 221110
Inhoud : Smartphone/tablet menu's en instellingen, mailen, bestanden en mappen, apps installeren, toepassingen starten.
Data : donderdagen 10/11 - 17/11 - 24/11
Prijs : €15
Opmerking : Eigen Android laptop, tablet of smartphone meebrengen aub

ANDERE CURSUSSEN : nog nader te bepalen. Hou daarom onze meest recente nieuwsbrief in het oog. Heb je je daarop nog niet ingeschreven dan kan je dat alsnog doen door in het menu helemaal bovenaan links of onderaan deze pagina te klikken op "Nieuwsbrief".

Ben je ingeschreven voor een cursus maar kan je toch niet deelnemen en je meldt dat minimum 1 week vóór aanvang van de cursus, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort.

Het kan gebeuren dat omwille van onvoldoende inschrijvingen een cursus geannuleerd wordt. In voorkomend geval word je door ons vóór aanvangsdatum van de geplande cursus ingelicht en wordt je inschrijvingsgeld teruggestort. Voor workshops geldt dit niet : daar wordt het bedrag niet teruggestort.

Onze lesgevers en assistenten zijn onbezoldigde vrijwilligers. Het inschrijvingsgeld dat we vragen dient integraal om onze werkingskosten (hardware, hostingprovider, internetprovider e.d.) te financieren.

Heb je nog vragen bel dan 0494 045845 of email ons op info@schoten-sc.be.

Top

Bijgewerkt:  GMT
Webmaster: W.Van Turnhout